Klaudia Kraska-Kubicka

Wykształcenie:
  • 2015 – 2017 studia magisterskie na kierunku dietetyka na Gdańskim Uniwersytecie Medycznym, tytuł pracy mgr: „Ocena jakościowa nawyków żywieniowych w wieku wczesnodziecięcym”;
  • 2012 – 2015 studia licencjackie na kierunku dietetyka na Gdańskim Uniwersytecie Medycznym, tytuł pracy lic: „Psychologiczne aspekty jedzenia i nadmiernej masy ciała”.
Uczestnictwo w kursach, szkoleniach i konferencjach:
  • IX Konferencja naukowo – szkoleniowa w Gdyni „Nowe trendy w żywieniu klinicznym”, IV 2017;
  • VI Ogólnopolska Konferencja Dietetyki w Łodzi „Congressus Dietetica”, IV 2016;
  • III Ogólnopolska Konferencja Naukowa w Poznaniu „Dietetyka gerontologiczna – wyzwania i szanse”, III 2016;
  • Kurs „Żywienie w chorobach tarczycy”, III 2016;
  • Szkolenie „Dietoterapia w chorobach tarczycy”, II 2016;
  • VIII Konferencja naukowo – szkoleniowa w Gdyni „Żywienie w onkologii”, IV 2016;
  • VII Konferencja naukowo – szkoleniowa w Gdyni „Terapia żywieniowa w codziennej praktyce”, IV 2015.
Nowość! Kuracja Online

Napisz do nas!

Umów się na wizytę